Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Bernhart utcai Tagóvoda

Óvodánk a Bajai Óvodaigazgatóság Bernhart utcai Tagóvodája, mely Baja város Katonaváros városrészében helyezkedik el. A 100 férőhelyes óvoda négy csoporttal működik.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek harmonikus fejlesztésére, projektszemléletű óvodai módszereket alkalmazva szervezzük a gyermekek mindennapjait.
Madárbarát óvoda révén igyekszünk a gyermekeket a természet szeretetére nevelni, mindemellett a mozgásfejlesztést is fontosnak tartjuk, óvodánk udvarán egy Ovi- Sport pálya is található.
A gyermekek érdekében szorosan együttműködünk a családokkal.

Alapítvány: Bernhart Sándor utcai Óvodás Egyesület
Adószám: 19049742-1-03
Bankszámlaszám: Fókusz Takarékszövetkezet: 51100067-10011025
Célja: A Bernhart Sándor utcai tagóvodába járó gyermekekés a nevelőtestület kulturális, szociális-, nevelési-, egészségügyi-, sport- és nyelvtanulási céljainak támogatása. A nevelőtestület által kitűzött szakmaiságot támogató, nevelő, fejlesztő célú tevékenysége megvalósításának segítése. A gyermekek önismeretének, önálló kezdeményezésének továbbfejlesztése. A gyermekek egyéni és közösségi aktivitásának támogatása.
Az egyesület célja továbbá a színvonalas nevelő, oktató munkát segítő eszközök, berendezési és felszerelési tárgyak beszerzésének segítése és az ilyen jellegű beruházások támogatása, valamint az óvodában működő hagyományos és speciális programok támogatása.

Galéria

Kapcsolat

Bajai Óvodaigazgatóság Bernhart utcai Tagóvodája

6500 Baja, Bernhart Sándor utca 94.

Tagintézmény- igazgató: 
Nánai-Nagyné Débics Andrea

Telefon:
+36 79 323 146

E-mail:
bernhartovi@gmail.com

Facebook:
http://www.facebook.com/utcaiovoda.bernhartsandor

Bernhart Sándor utcai Óvodás Egyesület:

Adószáma: 19049742-1-03

Bankszámla száma:
Fókusz Takarékszövetkezet: 51100067-10011025